Ingrediente
4 jumătăţi de piept de pui fără os
1 ceapă tocată
230 grame de smântână
1 cană cu brânză Cheddar rasă
1 lingură cu pătrunjel uscat
1/2 linguriţă cu oregano uscat
1/2 linguriţă cu piper negru măcinat
sare după gust
430 de grame de sos de roşii
1/2 cană cu apă
1 lingură cu pudră de chili
o jumătate de ardei verde tocat mărunt
1 căţel de usturoi, pisat
8 lipii tortillas din făină de grâu
un borcan de 350 grame de sos taco
3/4 cană cu brânză Cheddar rasă
Mod de preparare
Încălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius.
Într-o tigaie nonaderentă, la foc mic, prepară pieptul de pui până când devine alb şi este bine pătruns în interior.
Scurge excesul de grăsime din tigaie, taie pieptul de pui în bucăţele şi pune-l iar în tigaie.
Adaugă ceapa, smântâna brânza rasă, pătrunjelul, oregano şi piperul.
Încălzeşte până când brânza se topeşte.
Adaugă apoi sosul de roşii, apa, pudra de chili, ardeiul verde, usturoiul şi sarea.
Pune apoi compoziţie în mod egal în fiecare lipie, rulează-le şi aşază-le într-un vas pentru copt.
Toarnă sosul taco deasupra lor şi presară brânza rasă.
Lasă la cuptor timp de 20 de minute.