Dovlecei dietetici cu usturoi
Mancaruri / 22.07.2011

Ingrediente

Ingrediente:

2 dovlecei potriviţi ca mărime
3 căţei de usturoi
sare şi condimente după gust

Mod de preparare

Preparare:

Taie dovleceii, cu tot cu coajă, în felii potrivite ca grosime.
Sărează-i şi condimentează-i după gust.
Încinge o tigaie de teflon şi aşază feliile de dovlecel, apoi pune un capac.
Lasă câteva minute şi întoarce dovleceii pe partea cealaltă.
Trebuie lăsaţi pe foc până când se rumenesc destul de bine.
Curăţă şi pisează usturoiul şi apoi presară-l peste dovlecei.
Lasă câteva minute până când dovleceii se pătrund de usturoi.

  • covasa, miercuri, 27.07.2011 17:52
    dovlecei

    am mancat sunt deliciosi

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro