Din retetele bunicii
Mancaruri / 10.07.2009

Mod de preparare

In nebunia zilelor in care suntem nevoite sa traim azi, din lipsa de timp, din lipsa de inspiratie, am uitat aroma bucatelor din bucataria buniciilor noastre. Am uitat farmecul unor retete banale, dar delicioase, care ne-au incantat copilaria.

Am uitat ce inseamna untul in prajiturele, pentru ca ne-a cucerit margarina, au uitat gustul borsului, pentru ca folosim preparatul din plic, am uitat savoarea otetului de vin din salata, pentru ca utilizam cine stie ce alte surogate.

Mancam prost si scump. In parte, si pentru ca am uitat retetele bunicilor noastre.

Cele de mai jos sunt o provocare la aducere aminte. Retetele au ingrediente pentru patru-sase portii.

 

 

Mamaliga cu branza, lapte, oua si unt


Friganele

 

Pate de ficat facut in casa

 

Ciocolata de casa

 

 

  • NICOLETA PIRLEA, duminică, 12.07.2009 00:49
    retete

    AS DORI RETETE PENTRU PREPERAREA CARNII DE IEPURE DE CASA!DACA CINEVA STITE VA ROG SA IMI SCRIETI!! MULTUMESC!!!SUNTETI FF BUNI!!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro