cuşcuş rece cu legume
Mancaruri / 20.06.2013

Ingrediente

240 g cuşcuş ,300 g vinete, 200 g roşii, 2 ardei verde ,200 g morcov ,busuioc,rucola,piper ,sare ,ulei de măsline

Mod de preparare

Clătiţi cuşcuşul cu apă ,bine.Apoi se fierbe în apă sărată respectand timpul indicat pe pachet şi se lasă la racit. Spalati toate legumele. Rosiile se taie în felii. Ardeii se taie în jumătate, scoateţi seminţele şi apoi se taie în fâşii. Taiati vinetele în felii de jumătate de centimetru şi pune le pe gratar doua trei minute pe fiecare parte.(daca vanata e mare,si felia la fel,se injumatateste). Rucola şi busuiocul se toaca,insa nu prea marunt iar morcovul se taie julienne. Într-un castron se amestecă cuşcuşul cu legume, se adauga sare si piper. Se amesteca cu 4 linguri de ulei de masline. Se serveste cuşcuşul rece cu legume.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro