Cornete din Pangasius cu legume
Mancaruri / 21.03.2013

Ingrediente

4 bucati file peste pangasius,250 g amestec de vara legume congelate,sare piper cu gust de lamaie,suc de la 1/2 lamaie,200 ml vin alb sec,ulei,un galbenus de ou,seminte de susan ornare;bucatele de surimi,felii de lamaie

Mod de preparare

1.Fileurile de pangasius spalate si zvantate se stropesc cu suc de lamaie ,se sareaza si pipereaza dupa gust apoi se dau la rece cel putin o ora. 2.Legumele congelete se fierb 10 minute,in apa cu sare apoi se scurg bine. 3.Din fileurile de peste se fac corbete care se prind cu scobitori din bambus apoi sew umplu cu legume fierte si se aseaza unul langa altul,intr-o tavita.Se stropesc cu ulei apoi se toarna vinul alb sec,se pipereaza cu piper cu lamaie,se ung cu galbenusul de ou apoi se presara semintele de susan si se da la cuptor cca 20 de miunute sa se rumeneasca usor. Se decoreaza cu felii de lamaie si bucatele de surimi .Se serveste cu suc de lamaie sau simplu. Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro