CIUPERCI UMPLUTE
Mancaruri / 05.04.2013

Ingrediente

ngrediente: 6-7 ciuperci o ceapă medie 1-2 roşii medii 1 cartof mărar sare piper

Mod de preparare

Mod de preparare: Ciupercile se curăţă de pieliţe şi de codiţe. Se scobesc apoi bine şi se aşază pe o tavă. Ceapa trebuie tăiată foarte mărunt pentru a nu se simţi foarte mult. Roşiile trebuie, de asemenea, tăiate în cubuleţe. Cartoful va fi ras şi scurs foare bine. Mărarul se alege şi se toacă mărunt. Poţi toca, dacă doreşti, şi codiţele ciupercilor. Când toate ingredientele sunt pregatite, poţi începe să prepari umplutura. Într-un bol se pun ceapa, roşiile şi codiţele de la ciuperci şi se amestecă foarte bine. Se adaugă cartoful şi mărarul şi se potriveşte de sare şi piper. Compoziţia se amestecă 1 minut. Dupa aceasta, se ia fiecare ciupercă în parte şi se umple. Odată umplute toate ciupercile, se pune puţin ulei într-o tavă şi se aşază ciupercile. Se dau la cuptor aproximativ 10 minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro