Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie. Majoritatea zodiilor o vor duce bine, cu excepția uneia
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În viața ta domnește armonia și îți va fi ușor să relaționezi cu toată lumea și mai ales cu familia ta. Vei avea ocazia să te întâlnești în weekend cu un mic grup de rude și prieteni. Le poți spune despre acele planuri noi care au apărut în ultimele zile și care te încântă atât de mult.

Cu toate acestea, în ciuda bunăstării din jurul tău, ceva nu este în regulă. Te simți singur/ă, deși ai un/o partenerul/ă.

Problema este comunicarea, persoana iubită nu știe exact ce vrei, deoarece nu i-ai spus niciodată deschis. A sosit momentul să fii sincer cu cel/cea de lângă tine și să-i spui ce așteptări ai de la relația voastră. Fă-o, vei fi surprins/ă plăcut!

Bani

Încearcă să fii obiectiv/ă, astfel încât iluziile să nu modifice realitatea. Cu toate acestea, este un moment grozav pentru tine și ești motivat/ă să muncești mai mult decât oricând și acest lucru dă întotdeauna roade.

Chiar dacă nu vei câștiga mai mulți bani curând, aceștia vor veni la timpul potrivit. În acest moment, situația ta financiară nu este deloc îngrijorătoare, așa că tot ce faci, faci din pasiune.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro