Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie. Majoritatea zodiilor o vor duce bine, cu excepția uneia
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta te afli sub influența unei conjuncții astrale foarte favorabile. Multe lucruri pozitive te așteaptă în aceste zile, în special vești bune în mediul familial.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, în aceste zile legătura dintre tine și partenerul/a de viață se va consolida.

Dacă ești singur/ă în acest moment, începe o etapă în care poți realiza ceea ce ți-ai propus. Atractivitatea ta va fi sporită și nimeni nu va putea rezista farmecului tău.

Bani

La locul de muncă, se vor produce anumite schimbări foarte benefice pentru tine. Îți vor lua o greutate de pe umeri, ceva de care erai îngrijorat/ă se va rezolva, cel mai probabil o chestiune legată de bani.

S-ar putea ca o persoană cu care nu ai avut o relație prea strânsă să părăsească compania. Adevărul este că de acum înainte te vei simți mult mai în largul tău.

Acest lucru îți va stimula creativitatea și talentul. Vei putea face o muncă excelentă pe care o vei vedea răsplătită mai târziu.

Pe de altă parte, fii atent/ă la o persoană care îți propune o afacere aparent foarte avantajoasă, s-ar putea să nu fie chiar așa.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro