Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie. Majoritatea zodiilor o vor duce bine, cu excepția uneia
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În dragoste, dacă în acest weekend plănuiești să pleci undeva cu partenerul/a de viață, fă-o cu mai mulți oameni decât doar voi doi. Socializarea vă va face bine amândurora și veți evita să vă certați din prostii.

De asemenea, te vei bucura de un simț al umorului excelent și acest lucru este întotdeauna util. Din acest motiv, vei fi un bun mediator pentru unele dintre rudele tale care încearcă să se împace. Vei face ca tensiunea din familia ta să dispară.

Bani

Ți-ai îmbunătățit capacitatea de concentrare și, de asemenea, de a asumila cunoștințe. Este o săptămână bună pentru a te dedica studiului, deoarece îți va fi mai ușor să înveți.

În ceea ce privește banii, ai putea primi un apel pentru o întâlnire promițătoare. Persoana respectivă te poate ajuta să urci multe trepte în carieră, fapt ce atrage după sine o situație financiară mai bună.

Dacă ai o afacere, acum începe pentru tine un ciclu cu multă activitate și muncă, uneori copleșitoare. Merită tot efortul, deoarece vei obține multe beneficii. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro