Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie. Majoritatea zodiilor o vor duce bine, cu excepția uneia
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragostea

În dragoste, evită prin toate mijloacele să te cerți cu persoana de lângă tine. Ai putea regreta, deoarece se vor spune vorbe urâte care nu mai pot fi șterse cu buretele.

Dacă ești singur/ă, nu vei avea norocul să întâlnești pe cineva cu care poți avea o relație, nici măcar o aventură. Nu te afunda în melancolie, deoarece ai o mulțime de oameni în jurul tău care te iubesc.

Bani

Încearcă să rămâi calm/ă, chiar dacă o ceartă la locul de muncă îți pune nervii la încercare. Un șef poate fi cauza acestei situații. Vei fi tentat/ă să demisionezi, dar nu ar trebui să o faci. Ai răbdare pentru că în câteva zile totul va reveni la normal și s-ar putea ca această persoană să-ți ceară scuze într-un fel.

Dacă o duci greu cu banii și ești în căutarea unui loc de muncă, o persoană cunoscută îți va oferi un contact care îți va fi de mare folos.

Aspectul financiar în acest moment este cauza multor griji care îți strică liniștea. Cheltuielile tale depășesc veniturile. Nu este vorba de ghinion, ci de o proasta gestionare. Banii vin, dar nu îi gestionezi bine. Este timpul să remediezi această problemă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro