Horoscopul săptămânii 16-22 august. Fecioara e însetată de experiențe noi
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragoste


Săptămâna aceasta vei cunoaște o îmbunătățire semnificativă a vieții tale sentimentale, mai exact a mariajului tău. Tensiunile care au avut loc în casa ta din cauza unui motiv extern vor începe să dispară. Vei fi mai dispus/ă să porți discuții decât să te cerți, și la fel va proceda și persoana iubită.

Prin urmare, se anunță o mai bună comunicare în cuplu, în care vor ieși în evidență schimbul calm de opinii și idei. Atmosfera se va îmbunătăți odată cu trecerea săptămânii și armonia va domni în casa ta. Gesturile de afecțiune, cum ar fi îmbrățișările lungi și sărutările pe frunte, vor fi din nou obișnuite.

Dacă ești singur/ă, vei aborda întâlnirile romantice ca pe un joc de șah. În acest fel, vei obține avantajul în conversație și, prin urmare, o vei putea conduce. Dar, cealaltă persoană va crede că doar încerci să-i demonstrezi cine este mai bun dintre voi doi, așa că își va pierde orice interes față de tine.

Bani


Astrele îți rezervă lucruri pozitive în ceea ce privește domeniul profesional și financiar. Va fi una dintre cele mai bune perioade din an când vine vorba de atingerea obiectivelor. Vei avea parte de un succes neașteptat ca urmare a efortului tău, dar și al norocului.

Dacă lași universul să te ghideze, te vei bucura de numeroase schimbări benefice vieții tale.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro