Horoscopul săptămânii 16-22 august. Fecioara e însetată de experiențe noi
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Săptămâna aceasta vei promova valori precum generozitatea, respectul și tandrețea acasă. Și vei apela la dialog pentru a-ți exprima cele mai ascunse dorințe și probleme.

Dacă ești căsătorit/ă, îți va fi ușor să-ți faci partenerul/a fericit/ă. Căutarea binelui comun nu se va simți ca o corvoadă, ci mai degrabă ca un bilet la fericire. Îți va face plăcere să-ți învălui jumătatea cu atenție.

Dacă ești singur/ă, trebuie să ieși din cochilie, acea cochlie în care te ascunzi pentru a te proteja de rău. Ieși cu prietenii, caută activități pentru a-ți îmbunătăți viața socială. În împrejurimi vei putea întâlni oamni cu adevărat interesanți.

De asemenea, caută să îți dezvolți maturitatea emoțională. Nu privi oamenii doar la un nivel superficial adevărata frumusețe a lor este invizibilă pentru ochi.

Bani


Vei primi informații delicate despre locul tău de muncă sau despre colegii tăi în această săptămână. Va trebui să le păstrezi doar pentru tine pentru moment. Folosește-le atunci când lucrurile devin mai complicate decât te aștepți.

De asemenea, protejează-ți ideile geniale pe care le ai. Există mulți răuvoitori și cineva ar putea să-ți fure un proiect pe care l-ai creat de la zero. Nu îți fie teamă să dai astfel de practici în vileag!

Aceste zile sunt foarte bune pentru a face afaceri în străinătate sau cu persoane cu care nu ai mai colaborat până acum. Ele te vor ajuta să îți schimbi unele concepții și îți vor oferi cheia spre succes, mai ales în materie de bani.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro