Horoscopul săptămânii 16-22 august. Fecioara e însetată de experiențe noi
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste


Astrele îți recomandă să fii mai flexibil/ă atunci când vine vorba de cererile copiilor tăi. În copilărie, erai nemulțumit/ă de cât de mult te controlau părinții tăi și acum repeți aceleași tipare. Dă-le puțină libertate, lasă-i să facă propriile greșeli.

Energia astrală dominantă indică faptul că Leii care au trecut recent printr-o despărțire vor fi destul de confuzi. Dacă te regăsești în această situație, îți vei pune un milion de întrebări care nu vor avea niciun răspuns.

Îți vei dedica prea mult timp prietenilor tăi. Va trebui să înveți să-ți gestionezi mai bine timpul, în caz contrar partenerul/a de viață va începe să se simtă neglijat/ă. Dacă ești căsătorit/ă, va trebui să îți regândești planurile, astfel încât cei dragi să nu se enerveze.

Bani


Săptămâna aceasta te vei bucura de popularitate la locul de muncă. Cu toate acestea, nu va fi ceva pozitiv, deoarece toată lumea îți va cere o favoare. Și, bineînțeles, dacă spui da tuturor, vei ajunge să faci zeci de favoruri în total și să îți neglijezi propria muncă.

Deoarece îți este greu să refuzi, vei fi de acord să le faci pe toate, chiar dacă asta înseamnă că nu vei mai avea timp pentru sarcinile tale. Dat fiind faptul că urmează să pleci în vacanță, va fi un moment perfect pentru a obține aceste favoruri înapoi.

În ceea ce privește banii, vei avea ideea genială de a scoate la vânzare obiectele din casă de care nu mai ai nevoie. Vei descoperi unele cu adevărat valoroase, pentru care vei negocia la sânge.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro