Horoscopul săptămânii 16-22 august. Fecioara e însetată de experiențe noi
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

 

Dragoste


Viața ta sentimentală va fi una sinceră, plină de sensibilitate și distracție. Vei fi deschis/ă să dai curs câtorva propuneri îndrăznețe.

Știi că viața ta e doar una și ai tot dreptul să te bucuri de propriul corp. Tot ce ai nevoie este o sinceritate deplină, limpede ca cristalul și vei deveni un vulcan plin de dorință.

Dacă ești căsătorit/ă, va exista o conexiune profundă, atât fizic, cât și intelectual. Dar îți va plăcea totuși să explorezi și latura ta mai misterioasă și te vei juca păstrând unele lucruri doar pentru tine, creând o aură secretă.

Dacă ești singur/ă, în aceste zile vei depune eforturi pentru a întări legăturile recente. Va trebui să faci o alegere între două persoane și, uneori, îți va fi greu să găsești un echilibru între inimă și minte.

Bani


Influența astrelor pare destul de neutră în ceea ce privește munca. Nu ar trebui să se întâmple prea multe lucruri pe plan profesional în această săptămână și vei avea o atitudine calmă, uneori poate prea calmă.

Chiar dacă lucrurile se desfășoară de la sine, nu te vei simți confortabil să fii leneș/ă. Va trebui să îți multiplici reposabilitățile pentru a evita să intri în monotonie sau să începi să stagnezi. De asemenea, ai grijă să nu dezvălui informații care ar trebui să fie confidențiale, deoarece poți crea probleme complexe legate de bani.

Dacă ești șomer/ă, analizează-ți cv-ul și nivelul de productivitate, aceasta este singura modalitate de a începe un nou proiect sau de o obține un job. Nu renunța niciodată, trebuie să fii plin/ă de speranță, chiar dacă telefonul nu sună atât de des precum ți-ai dori. 

Citește și: Provocările pe care le vei întâmpina ca părinte, în funcție de zodia ta

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro