Horoscopul săptămânii 12-18 iulie. Capricornul nu trebuie să mintă
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Dragoste


În această săptămână, încearcă să fii mai atent/ă la cei din jurul tău. Unii dintre ei nu îți doresc binele, ci vor să te manipuleze și te vorbesc de rău pe la spate.

Știi perfect cum să le închizi gura. Cu toate acestea, o confruntare îți va consumă prea multă energie ca să merite. Nu vei avea cea mai bună dispoziție în aceste zile, dar te vei descurca.

Ai sprijinul necondiționat al partenerului/ei în toate problemele cu care te confrunți, dar trebuie să fii sincer/ă. Știi că minciuna are întotdeauna picioare scurte!

Bani


Astrele au același sfat și pentru viața ta profesională: nu minți nici aici, cu nimic! Oricât de mică ar părea minciuna, nu o face! Consecințele pot fi mai grave decât crezi.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în această săptămână, situația se poate complica foarte mult. Mișcarile planetare sunt puțin confuze. Așadar, nu îți face speranțe, pentru că ai putea fi dezamăgit/ă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro