Horoscopul săptămânii 12-18 iulie. Capricornul nu trebuie să mintă
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste


În ceea ce privește relația ta, vei încerca să faci reproșurile să pară mai degrabă o conversație decât un monolog. De fapt, atingerea unor puncte importante vă ajută să aduceți echilibru în relația voastră.

De asemenea, pentru ca relația cu partenerul/a să fie mai puternică, ar trebui să faceți câteva activități aventuroase împreună. Astfel, comunicarea va fi mai productivă și vă veți simți mai apropiați ca niciodată. Dacă ai copii și simți că i-ai neglijat în ultima perioadă, include-i în aventurile tale.

Dacă ești singur/ă, te vei implica într-o relație cu cineva doar dacă te vei îndrăgosti nebunește. Dacă nu este cazul, nici nu te vei deranja să mergi la o întâlnire.

Bani


Purtând conversații cu oamenii din jurul tău, vei realiza că ai multe nevoi neîndeplinite. Îți vor veni în minte multe idei de afaceri care crezi că ar putea avea succes. Verifică în detaliu orice amănunt înainte de a investi în ceva.

Dacă ai o afacere mică, profitul scade. Ar trebui să schimbi ceva înainte să ajungi la faliment.

Acordă atenție termenelor limită și nu uita să plătești facturile importante. În caz contrar, ai putea avea probleme cu băncile.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro