Horoscopul săptămânii 12-18 iulie. Capricornul nu trebuie să mintă
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Lucrurile nu ar putea merge mai bine pentru tine în ceea ce privește dragostea. Îți vei face planuri cu partenerul/a și vei găsi sprijinul de care ai nevoie în persoana iubită.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu lași rutina să pună stăpânire pe viața ta amoroasă. Este mai bine pentru tine să fii deschis/ă spre a fi surprins/ă de viață. Cu această atitudine, vei obține mai repede ceea ce îți dorești. Mai mult, vei avea numeroase ocazii de a rezolva o problemă de familie mai veche.

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta te vei concentra pe găsirea unui partener. Această determinare îți va deschide multe uși. Cu toate acestea, nu va fi suficient, pentru că există lucruri de care trebuie încă să te ocupi pentru ca dragostea să te găsească.

Bani


Predicțiile astrale în ceea ce privește viața profesională spun că va exista tensiune în primele zile ale acestei săptămâni. Vei înfrunta pe cineva cu duritate, punându-ți poziția în pericol. Cu toate acestea, colegii îți vor sprijini decizia și acest lucru te va ajuta să eviți ce e mai rău.

Cu toate acestea, unii nativi ar putea primi o propunere irezistibilă. Li se va oferi un nou loc de muncă în condiții mai bune, pe bani mai mulți. Dacă acceptă sau nu depinde de riscul implicat, dar și de capacitatea lor de a se adapta.

Terenul este propice pentru a-ți atinge obiectivele, în special pe cele financiare. Nimic nu te poate împiedica să te îmbunătățești profesional și economic.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro