Horoscopul săptămânii 12-18 iulie. Capricornul nu trebuie să mintă
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

 

Dragoste


Știi să fii tandru/ă și senzual/ă. Dacă ai putea, ai opri timpul în loc săptămâna aceasta. Te bucuri de marile șanse ale vieții și nu te mulțumești doar cu a te menține pe linia de plutire.

Dacă ești singur/ă, vei putea zbura spre noi orizonturi. Poți aduce înveselie chiar și în cea mai incomodă situație. Cu toate acestea, nu iei viața în glumă. De fapt, problemele sentimentale sunt cu adevărat apăsătoare pentru tine. Animează-te și vei scrie o nouă poveste de dragoste.

Dacă ai o relație serioasă sau ești căsătorit/ă, vei atenua situațiile dificile. Ai vorbele la tine, așa că nu e cazul să îți ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile pașnic. Vei comunica mult mai eficient cu discursuri scurte și calme decât țipând.

Bani


Ai obiective clare, deși uneori pierzi urma și uiți unde să mergi. Lucrezi la capitolul concentrare, ai grijă la locul de muncă și ascultă sfaturile colegilor cu experiență.

Ca lider de echipa sau sef, lucrezi pentru a-ti convinge subalternii. Vei face in asa fel incat sa nu simta ca ai cerut ceva. Te vei descurca si in afaceri, mai ales cand vine vorba de investitii.

Vei face fata instinctelor pentru a-ti mentine situatia financiara in siguranta. Esti tentat/ă uneori sa cheltuiesti, dar vei numara pana la zece inainte de a da cardul. Vei fi surprins/a de abilitatile tale de autocontrol.

Citește și: Ce limbaj al iubirii te reprezintă, în funcție de zodia ta

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro