Dulceaţă de banane şi grapefruit
Ingrediente
500 grame pulpă de grapefruit roşu
250 grame banane
350 ml suc de portocale
un plic de gelatină alimentară
un plic de sare de lămâie
Mod de preparare
Pulpa de grapefruit decojită, bananele şi sucul de portocale se pun la fiert într-o oală, unde se amestecă bine cu gelatina şi cu sarea de lămâie. Cât timp este pe foc, compoziţia se amestecă în continuu. În momentul în care dulceaţa capătă o consistenţă legată, se ridică oala de pe aragaz, se îndepărtează spuma şi se umplu imediat borcanele care, înainte de a fi depozitate la loc întunecat şi răcoros, se lasă pe capac circa 5 minute.
am facut eu fara zahar, e necomestibila
Cum intreba si Popa Paulina . Reteta se face fara zahar ?
Asta este magiun sau mai bine "povirla".
Reteta se face fara zahar?.Multumesc pentru raspuns.