Trufe cu ciocolată albă
Desert / 07.12.2017

Ingrediente

2 căni cu pesmet din fursecuri (de la aproximativ 15 fursecuri de mărime medie)
6 linguri de cremă de brânză, la temperatura camerei
3 căni cu ciocolată albă topită
bomboane decorative

Mod de preparare

În bolul unui blender, pulsează fursecurile până când obţii pesmet fin.
Adaugă crema de brânză şi amestecă bine pentru a obţine o pastă omogenă.
Amestecul ar trebui să se modeleze atunci când este apăsat.
Ia câte o lingură din amestec şi rulează-le pentru a forma bile.
Pune bilele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Înmoaie fiecare bilă în ciocolată albă astfel încât să fie complet acoperită şi aşază-le pe tava acoperită cu hârtie.
Înainte ca ciocolata să se întărească, presară trufele cu bomboane decorative.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro