Tort inima
Desert / 09.02.2013

Ingrediente

300g piscoturi, 2 plicuri prafpentru frisca, 2 plicuri intaritori pentru frisca, 300ml lapte, 5 buc mare banane, 2 buc portocale mare, 1 cutie de compot ananas, 1 buc kiwi mari, 50g ciocolata sau 3 linguri nuca de cocos pentru ornat o tava in forma de inima

Mod de preparare

Prepari frisca urmand instructiunile de pe plic folosind laptele rece , din frigider . Adaugi intaritorul si mixezi inca 3 minute Se pune frisca la rece pana se fac celelalte ingrimente. Tapetezi tava cu folie de polietiena, Pui la scurs ananasul , treci repede piscoturile prin zeama de la compot , ca sa se insiropeaze putin Le asezi pe baza formei unul linga altul , astfel incat sa formeze un prim strat . Cureti de coaja fructele le tai in rondele subtiri si asezi jumatate din ele in strat , peste piscoturi , apoi acoperi cu 1/3 frisca Trebuie repetate sraturile pana este gata iar in deasupra pui din nou piscoturi.Se pune torturi la o parte lasand cel putin 2 ore asa, apoi il rastorn , il imbraci in frisca ramasa si il decorezi cu ciocolata de diferite feluri dupa placere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro