Ingrediente
Blatul: 7 oua, 14 linguri de zahar, 7 linguri ulei, 14 linguri faina Umplutura: 250 g unt, 2 plicuri budinca de vanilie, 2 linguri de zahar, 500 ml lapte, ciocolata menaj, rulouri umplute cu ciocolata..
Mod de preparare
Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma rotunda, se coace iar cand este rece se taie in doua. Crema se prepara din budinca si unt. Budinca o preparam cu lapte si putin zahar, conform instructiunilor, o lasam sa se raceasca, dar amestecam tot timpul pentru a impiedica formarea unei cruste deasupra. Frecam untul bine apoi adaugam treptat budinca. Peste prima parte de blat se aseaza crema de budinca, apoi blatul. Pe marginea tortului asezam rulouri umplute cu ciocolata. Imbracam tortul cu ciocolata topita.