Tort fără coacere cu mascarpone, ciocolată neagră şi portocale
Desert / 28.01.2017

Ingrediente

Pentru blat
200 grame biscuiţi digestivi
70 grame de unt topit

Pentru cremă
2 cutii de mascarpone
2 tablete de ciocolată neagră bună
Coajă rasă de portocală, după gust
2 linguri cu zahăr pudră

Mod de preparare

Biscuiţii se fărâmiţează în robot şi se amestecă cu untul topit. Se pune amestecul într-o tavă cu pereţi detaşabili şi se presează foarte bine. Se introduce la frigider cât timp se face crema.

Ciocolata neagră se topeşte la abur şi se lasă puţin la răcit.
Mascarpone se mixează bine cu zahărul pudră, după care se adaugă ciocolata şi coaja de portocală.
Se toarnă crema peste blatul de biscuiţi.
Se ornează cu ciocolată albă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro