Ingrediente
2 cutii mascarpone 150 ml frisca lichida 1 pachet mare de piscoturi coaja de la o portocala mare 1 banana 7 linguri zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat 4 plicuri cappucino clasic 1 portocala mare 2-3 mandarine 1 kiwi sos de ciocolata
Mod de preparare
Prima data preparam cappucino pe care il lasam sa se racoreasca. Apoi batem frisca lichida intr-un bol,pana se intareste. Separat mixam mascarponele cu zaharul pudra ,coaja de portocala si zaharul vanilat. Incorporam cu o lingura de lemn ,frisca batuta in crema mascarpone. Luam o tava,nu prea mare,si o tapetam cu folie alimentara. Mai intai inmuiem cate un piscot,in cappucino si le punem pe peretii vasului pe lungime. pe fundul vasului punem felii de portocala si kiwi. Apoi ungem cu un strat gros ,de crema,aproape jumatate din crema. inmuiem iar piscoturi si acoperim primul rand de crema. apoi stropim piscoturile cu sos de ciocolata,si ungem iar cu un strat subtire de crema. asezam felii de mandarina si portocala,iar peste restul de crema. mai asezam si ultimul rand de piscoturi inmuiate.