Ingrediente
Blat:6 oua 250 gr zahar 300 gr faina 10 linguri apa 1 praf de copt cacao Crema:frisca vegetala 1kg ciocolata de menaj 200 g esenta de rom 1 plic de nes visine din visinata pt ornat:coacaze,krantz de nuci sirop:7 linguri zahar,300 ml apa,cacao:2lingurite
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zahar adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se obtine o crema ca si o alifie. Separat se amesteca faina cu praful de copt ,cacao si se adauga putin cate putin in amestecul de galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga la amestec. Se unge o forma de tort de 26 cm cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in forma si se coace la foc potrivit timp de 40 min. Se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca. Crema: Se mixeaza frisca,se topeste ciocolata si se adauga peste frisca.Se mixeaza bn pana se incorporeaza toata ciocolata,se adauga esenta de rom, si plicul de ness. Se taie blatul in trei ,se trampeaza cu sirop,se niveleaza crema ,se adacaua visinele din visinata fara samburi,pana la ultimul blat.Se acopera cu crema. krant:250 g nuci maruntite si prajite in sirop de zahar. Se tapeteaza cu cranz,si se orneaza cu coacaze.Pofta buna
Supeeeeer bunnnn .,!!!!!!!!!imi place ,,,,,, like
Supeeeeer bunnnn .,!!!!!!!!!imi place ,,,,,, like