Tarta cu ciocolata alba si capsuni
Mod de preparare
Iubesc aceasta reteta. Este usor de facut si minunata la gust. Plus ca nu trebuie nimic copt!Ingrediente: 175 grame biscuti simpli, 50 grame unt, 200 grame ciocolata alba, 300 grame branza de vaci (proaspata, bine scursa), 100 grame zahar, doua linguri de smantana, 250 grame capsuni, coaja lamaie.
Preparare:
- Pune biscuitii intr-o punga si trece peste ea un sucitor, pana cand ii transformi in firimituri. Amesteca-le cu untul topt. Adauga coaja de lamaie din belsug. Cu acest amestec, prin apasare, formeaza un blat intr-o tava rotunda cu pereti detasabili. Da-l la rece;
- Bate bine branza de vaci cu zaharul si smantana pana rezulta o crema. Topeste ciocolata si, cand s-a racorit, adaug-o in crema de branza;
- Taie bucatele capsunile si incorporeaza-le incet in compozitia de ciocolata si branza, apoi rastoarna totul in tava, peste blat;
- Da prajitura la rece, cel putin patru ore inainte sa te bucuri de aceasta minune.
draga Bianca, referitor la comentariul tau, daca nu ti se pare corect ce scriu altii, macar incearca sa editezi tu corect (sait nu este un cuvant din dictionarul niciunei limbi, dar daca te referi la site... este altceva)
este ffff gustoasa aceasta reteta...a facut-o si mama;)
Aceasta prajitura este super de buna dar daca scriem branza de vaci nu se mai intalege nimic ci se spune branza de vaca nu de vaci si cine a scris acest sait este analfaabet
Rapid si ieftin!Iar gustul...nu poate fi decat foarte bun!Tocmai am facut o prajitura cu lamaie (foarte buna si racoroasa si ea).Urmatoarea cu siguranta va fi aceasta tarta!
Rapid si ieftin!Iar gustul...nu poate fi decat foarte bun!Tocmai am facut o prajitura cu lamaie (foarte buna si racoroasa si ea).Urmatoarea cu siguranta va fi aceasta tarta!
nu am gustat inca dar reteta mi se pare buna simplu de facut si rapid