Ingrediente
500gr faina, 4oua, 300ml lapte, 70gr margarina, 25 gr drojdie, 100gr zahar, coaja rasa de la o lamaie, 100 gr ciocolata rasa Fructe: gutuie,piersica,struguri,nuci.
Mod de preparare
Se pun 100 ml lapte sa clocoteasca in care apoi se va opari 50gr faina. Cand aceasta compozitie este calduta se adauga drojdia lichefiata cu putin zahar si se lasa la crescut.Apoi toate ingredientele se framanta si se face un aluat ca de cozonac care se lasa la crescut.Intre timp gutuile se curata si se taie cubulete care apoi se fierb in apa cu zahar.Se scurg si se lasa sa se raceasca.Nucile si piersicile se taie bucatele mici. Cand aluataul a crescut se intinde o foaie si se pune in tava ridicand putin pe paretii tavii. Se aseaza fructele combinate,se rade ciocolata.Se pun boabe de struguri.Dintr-o foaie taiata in fasii de 1cm facem un grilaj peste care apoi decoram cu fructe.Ungem cu ou batut si dam la cuptor 40 min la foc mic.