Şerbet de mango
Desert / 25.05.2012

Ingrediente

500 mililitri lapte de orez
1 cană cu bucăţi de mango
1 lămâie verde, coaja şi zeama
1-2 linguri cu miere de albine naturală.

Mod de preparare

Pune laptele de orez într-un recipient la congelator şi lasă-l peste noapte.
Pune în blender laptele îngheţat cu celelalte ingrediente şi mixează bine.

  • Mara, vineri, 25.05.2012 13:09
    Serbet de mango

    de multa vreme citesc aceasta traducere total gresita a cuvantului "sorbeto". Prima persoana care a tradus sorbeto=serbet, probabil ca nu stia nici cei una nici cealalta. Singura asemanare este ca amandoua sunt realizate din fructe. In doua cuvinte serbetul este un produs din fructa si foarte mult zahar care se fierbe pana se intareste. Sorbeto este o inghetata fructe si putin zahar. Diferenta este enorma! la fel si greseala de traducere!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro