Reţetă: Căpşuni umplute
Desert / 20.05.2015

Ingrediente

500 grame căpşuni de mărime potrivită sau mari
220 grame de cremă de brânză dulce
1/2 cană cu zahăr pudră
2 linguri cu lichior de portocale sau oricare altă aromă, după gust

Mod de preparare

Taie partea de sus a căpşunilor, cu tot cu frunzuliţe
Aşază căpşunile cu partea tăiată în jos, apoi crestează-le pe fiecare în parte în patru, până aproape de bază.
Amestecă cu mixerul crema de brânză, zahărul pudră şi lichiorul până obţii o cremă fină.
Pune crema într-un con pentru ornat prăjituri sau într-un colţ de pungă, pe care să-l rupi puţin.
Toarnă apoi cu conul cremă în fiecare căpşună, lărgind uşor cu degetul spaţiul dintre cele patru tăieturi.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro