Prajitura cu mere, stafide si cafea
Desert / 03.04.2013

Ingrediente

un castronel de mere taiate cubulete (nu mari), 8 linguri de faina, 6 linguri de zahar, o cana mare de cafea, un praf de copt, o esenta de vanilie, 4 linguri de margarina topita, 1/2 cana de stafide, zahar pudra, un pliculet de zahar vanilat, putin ulei.

Mod de preparare

Pentru inceput, se amesteca faina cu zaharul si praful de copt. Se adauga cafeaua si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Topim margarina si o adaugam apoi la compozitia noastra. Merele se curata de coaja si se taie cubulete. Pregatim o tava dreptunghiulara pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina si asezam compozitia in tava. Apoi adaugam merele si ultima data stafidele. Dam tava la cuptor pentru 30-35 de minute, in functie de cuptor. Inainte de servire prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca putin. Se pudreaza cu zahar farin amestecat cu un pliculet de zahar vanilat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro