Ingrediente
Pentru foaia1;2 oua,7 linguri de zahar,1 lingura de smantana,4 linguri iaurt,1 lingurita bicarbonat,1 praf de sare,4 linguri cacao,7 linguri de faina. Foaia 2;;;2 oua,7 linguri de zahar,1 lingura smantana,4 linguri iaurt,1 lingurita bicarbonat de sodiu,7 linguri mac,7 linguri faina,1 praf de sare. Foaia3;2 oua,7 linguri de zahar,1 lingura smantana,1 lingura iaurt,1 lingurita bicarbonat de sodiu,7 linguri nuca macinata,7 linguri faina,1 praf de sare. Crema;1 praf de budinca de vanilie,1 margarina,400 ml lapte,4 linguri de zahar
Mod de preparare
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.