Ingrediente
Blat: 8 oua,8 linguri de zahar,8 linguri de faina,1 praf de copt. Crema: 4 galbenusuri,150 gr zahar,3 linguri de faina,250 ml lapte,200 gr unt. Bezeaua: 4 albusuri,4 linguri de zahar. 4 linguri de zahar caramelizat.
Mod de preparare
Blatul:Se bat albusurile cu zahaCrema:Galbenusurile se amesteca cu zaharul,faina si laptele.Se fierb pana la obtinerea unei creme.Dupa racire se amesteca cu untul si esenta de vanilie sau zahar vanilinat pana devine spumoasa.Crema se intinde peste blat.rul,se aduga galbenusurile,apoi faina si praful de copt. Bezeaua:albusurile se bat spuma tare cu zaharul.Separat se caramelizeaza 3-4 liguri de zahar,peste care se adauga 4-5 linguri de apa si se fierbe.se adauga fierbinte siropul obtinut peste bezea si se bate in continuare.Se obtine o bezea care nu se lasa.