Ingrediente
5-6 linguri de faina (sau cat cuprinde) 2 cesti de ananas bucati 1-2 cesti mere cubulete 2 pliculete zahar vanilat 1 lingurita de scortisoara 3 oua 1 ceasca de ulei 2 cesti de zahar o esenta de rom 1 cub de unt 1-2 linguri gris pentru tapetat tava
Mod de preparare
Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apoi laptele si faina cat cuprinde astfel incat sa fie un aluat mai gros dar curgator. Se adauga o esenta de rom (o fiola) si un pliculet de zahar vanilat. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu gris. Se pune compozitia in tava. Merele se curata de coaja si se taie cubulete, la fel ananasul trebuie sa fie cubulete. Fructele se pun in tava, peste aluat. Dam tava la cuptor si lasam 35-45 de minute. Cand e gata, se presara deasupra prajiturii, un pliculet de zahar vanilat si scortisoara dupa preferinte.