Placinta cu branza de vaci
Desert / 28.01.2013

Ingrediente

5 buc. oua
100 gr margarina
1 varf sare
250 gr zahar
2 buc. plicuri de zahar vanilat
1 buc. pachet foi placinta
1 lingurita coaja de portocale si lamaie
700 gr branza dulce de vaci

Mod de preparare

Foile de placinta le lasam la temperatura camerei sa se decongeleze ,intre timp pregatim branzica pe care o amestecam cu zaharul,ouale si coaja rasa de lamaie si portocala si zaharul vanilat as fi adaugat si stafide dar am unu mofturosi care le uras insa eu le recomand cu drag in placinta cu branza.
Cand foile sunt gata ,topesc margarina si ung fiecare foaie cu margarina topita formam o baza din jumatate de pachet dupa care adaugam branza iar restul de foi le adaugam la suprafata la fel unsa foaie cu foaie.
Dam la cuptor pentru 30-35 min cand e gata o pudram .
Gradul de dificultate mediu.

Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro