Placinta cu branza de oaie
Desert / 26.01.2013

Ingrediente

1. 1 pachet foi de placinte din comert
2. 8 oua
3. 300-500 gr branza de oaie
4. margarina pentru uns foile
5. 1-2 plicuri cu zahar vanilat

Mod de preparare

Pentru umplutura procedam astfel:
- dam branza pe razatoare
- batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza.
- foile de pacinta le dezghetam si le intindem.
Cum facem placinta finala:
- se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza.
- intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina.
- dam tava la cuptor, la foc mic spre mediu, aproximativ 30-35 minute. Placinta o scoatem din cuptor in momentul in care foile incep sa se arda pe margini.
- o lasam putin in tava, apoi o taiem bucati si servim.
Un deliciu!!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro