Ingrediente
PT ALUAT;FAINA 500 GRAME,15 LINGURI ULEI,15 LINGURI DE ZAHAR,15 LINGURI DE LAPTE SI 1 LINGURITA E BICARBONAT SI 1 OU.PT COMPOZITIE;;700 GRAME BRANZA DULCE DE VACA,2 OUA,ZAHAR VANILAT 4 PLICURI,5 LINGURI DE ZAHAR,STAFIDE 100 DE GRAME,ESENTA DE VANILIE O LINGURITA
Mod de preparare
ALUATUL,PUNEM IN CASTRON MARE ,1 OU,15 LINGURI ULEI,15 LINGURI DE ZAHAR,15 LINGURI DE LAPTE(CALD),BATEM CU MIXERUL PINA SE TOPESTE ZAHARUL,CAND SA TOPIT ADAUGAM FAINA IN PLOAIE SI BICARBONATUL SI FRAMINTAM PINA OBTINEM UN ALUAT CONSISTENT SA NU SE LIPEASCA DE MANA, DIN CARE SA FACEM 2 FOI.IL IMPARIM IN DOUA PARTI ,INTINDEM FOAIE CU FACALETUL,UNGEM TAVA CU PITIN ULEI SI PUNEM PRIMA FOAIE...COMPOZITIA,PUNEM BRANZA IN CASTRON,ADAUGAM ZAHARUL VANILAT,OUALE,ZAHARUL,ESENTA DE VANILIE SI STAFIDELE,LE AMESTECAM BINE SI O PUNEM IN TAVA PESTE FOAIA DE ALUAT,APOI PESTE COMPOZITIE PUNEM FOAIA 2,DAM LA CUPTOR POTRIVIT CIRCA 30 MINUTE,SI GATA LASAM SA RACEASCA SI O TAIEM PATRATELE SI POFTA BUNA.