Negresa de post
Desert / 29.03.2013

Ingrediente

• 2 lingura nuca de cocos • 1 buc. lamaie • 3 lingura margarina • 1 cana apa • 1 cana zahar • 2 cani faina • 1/2 cana ulei • 6 lingura cacao • 400 gr gem de prune • 20 gr zahar vanilat • 1 praf de sare

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu apa, se fierbe la foc mic pana se face sirop, se lasa la racit, se adauga faina si uleiul.Se amesteca bine cu telul , se pune cacao, amoniacul stins cu zeama de la lamaia stoarsa, gemul si zaharul vanilat.Se amesteca bine ,se unge tava cu ulei , se pune hartia de copt, se pune aluatul in tava si se baga la cuptor la foc potrivit. Pentru glazura ,intr-o cratita se pun cate 3 linguri de margarina, zahar , apa si cacao se amesteca si se pune la foc mic si se fierb. Cand prajitura este gata se scoate de la cuptor, se unge cu glazura si se presara nuca de cocos.Se taie cuburi si se aseaza pe farfurie. Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro