Ingrediente
Pentru prajitura: 1 ½ cana de zahar 3 cani de faina 5 linguri de cacao 1 ½ cana de apa minerala 5 linguri de ulei 1 plic praf de copt 1 praf de sare 1 lingurita de otet 100 g stafide 4 linguri de gem de prune Pentru glazura: 5 linguri de zahar 5 linguri de cacao 3 linguri de apa minerala 50 gr margarina 1 sticluta esenta de rom 2 linguri de nuca de cocos
Mod de preparare
Cum preparam prajitura: Se pune apa peste o cana si jumatate de zahar si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga faina si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de cacao, sarea, praful de copt stins in otet si se amesteca bine Se unge tava cu ulei, se pune compozitia si se introduce la cuptor pentru o ora la foc potrivit. Cum preparam glazura: In apa punem 5 linguri de cacao ,5 linguri de zaharl, margarina, esenta de rom ,se da la foc mic si se fierbe pana se ingroasa. Cand prajitura este gata se toarna glazura fierbinte . Se orneaza deasupra cu nuca de cocos. Pofta buna !