Paste cu ciuperci
Paste / 29.03.2013

Ingrediente

• 200 gr ciuperci • o buc. ceapa alba • 300 gr paste • 100 gr suc de rosii • 2 catei de usturoi • un praf de sare • un praf de piper macinat • 100 gr cascaval vegetal • 2 linguri de vin alb • 2 linguri de ulei • 3 litri apa

Mod de preparare

Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca usor si cand sunt fierte se scurg de apa. Se pun pastele intr-un bol, se adauga sosul de ciuperci, cascavalul vegetal ras, se amesteca si se servesc calde. Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro