Jamie Oliver: Biscuiţi cu portocale şi mălai
Desert / 31.01.2012

Ingrediente

170 grame de unt
170 grame de zahăr
255 grame mămăligă moale
100 grame făină albă
coaja de la 2-3 portocale, tocată mărunt
2 ouă mari

Mod de preparare

Freacă untul, zahărul, mămăliga şi făina.
Adaugă coaja de lămâie şi ouăle.
Acoperă cu o folie alimentară şi pune la frigider pentru o oră, până se întăreşte puţin.
Pune o hârtie pentru copt într-o tavă şi pune cu linguriţa grămezi mici din compoziţie în tavă.
Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, până ce marginile biscuiţilor sunt uşor aurii.
Scoate din cuptor şi lasă să se răcească timp de 15 minute.

  • andrea, vineri, 06.07.2012 00:28
    biscuiti cu portocale

    am facut reteta in seara asta si ...a fost cam moale aluatul cu toate ca am respectat reteta,dar dupa ce am tot copt la ei m-am plictisit si am pus tot aluatul intr-o tava de tarta si la cuptor:)...bun..a iesit bineee....si cu zarah pudra deasupra a iesit super cu cafea dimineata:).Il puteti folosii si ca blat de tarta (pui o crema de budinca deasupra si niste felii de portocala si e super desert

  • Magda, joi, 02.02.2012 08:04
    cantitati

    Cum se cantareste mamaliguta? 250g de mamaliguta este echivalentul a unei cani?

  • Diana, miercuri, 01.02.2012 15:06
    Greseala

    Citat: "Adaugă coaja de lămâie şi ouăle" Corect, presupun ca ar fi: "coaja de portocale"

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro