Inima de ciocolata cu crema de cocos
Desert / 08.02.2013

Ingrediente

2 ciocolate amarui 100 gr unt 50 gr lapte praf 50 gr zahar pudra 100 gr cocos 1 esenta vanilie

Mod de preparare

Topim mai intai ciocolata.puneti ciocolata intr-o craticioara pe baie de aburi si mestecati pana se topeste. Cand ciocolata este topita complet punem cu o lingurita in formele inimioare . Dam la frigider sa se intareasca. Punem o parte din ciocolata ramasa in strat subtire in forma inimioara mare avand grija sa o intidem uniform pe toata suprafata.Dam la rece. Preparam intre timp crema astfel : Batem spuma untul cu zaharul pudra. adaugam laptele praf si cocosul si omogenizam. Scoatem inimioara o umplem cu crema si nivelam , lasand foarte putin spatiu liber deasupra. Ciocolata ramasa o turnam peste crema si nivelam avand grija sa acoperim intreaga suprafata . Dam din nou la rece. Dupa ce s-au intarit scoatem ciocolatele din forme. Taiem inima cu crema de cocos in doua si o impartim cu persoana iubita .

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro