Înghetaţă ca la bunica acasă
Desert / 16.07.2016

Ingrediente

- 1 l lapte
- 6 ouă
- 250 g zahăr
- 1 plic zahăr vanilinat
- cacao (opţional)

Mod de preparare

Mixăm albuşurile de la cele 6 ouă până obţinem o spumă tare. Adăugăm apoi zahărul şi aromele amestecând în continuare. La final punem şi gălbenuşurile frecate. Se poate adăuga şi cacao în funcţie de preferinţe.

Laptele se fierbe, iar când este gata, se adaugă compoziţia de care am amintit mai sus. Se mai lasă pe foc maxim 3 minute. Imediat după aceea se pune în recipientele dorite, se lasă la răcit (răcirea să se realizeze cât mai repede), după care se bagă la congelator.

Vom obţine exact îngheţata copilăriei noastre!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro