Coeur a la creme
Desert / 10.02.2013

Ingrediente

460 gr branza proaspata, 100 gr creme fraiche, 100 gr zahar pudra, 1 lamaie, 300 gr zmeura, 150 gr capsuni, 100 ml apa, 3 linguri zahar.

Mod de preparare

Amesteca branza cu creme fraiche, zahar si suc de lamaie. Pune o bucata de panza intr-un bol in forma de inima, toarna crema de branza si preseaza pentru a scoate bulele de aer. Acopera cu panza si las-o sa stea la rece minim 4 ore, sa se intareasca. Pune intr-o tigaie 150 gr zmeura cu zahar si apa. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, fierbe 2 minute sosul, apoi pune-l in blender. Dupa ce obtii un piure, da-l printr-o sita. Adauga restul de bucatele de zmeura si apoi, capsunile. Cum se serveste crema de branza Pune inima de branza in centrul platoului si apoi toarna sosul de fructe in jurul ei. Serveste preparatul de Valentine's Day .

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro