Cheesecake fără coacere cu mascarpone, nucă coaptă şi dulce de leche
Desert / 04.03.2017

Ingrediente

Pentru blat
200 grame biscuiţi digestivi
1/2 linguriţă de scorţişoară
70 grame de unt topit

Pentru cremă
2 cutii de mascarpone
o jumătate de tabletă de ciocolată albă
2-3 linguri cu dulce de leche din magazin
un pumn mare cu nucă coaptă
puţină sare

Mod de preparare

Biscuiţii se fărâmiţează în robot şi se amestecă cu untul topit şi scorţişoara. Se pune amestecul într-o tavă cu pereţi detaşabili şi se presează foarte bine. Se introduce la frigider în timp ce se face crema.
Ciocolata albă se topeşte la abur şi se lasă puţin la răcit.
Mascarpone se mixează bine cu crema dulce de leche, după care se adaugă ciocolata şi nucile coapte.
Se toarnă crema peste blatul de biscuiţi.
Se întinde un strat de dulce de leche peste cremă, după ce s-a întărit crema la frigider.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro