Cheesecake cu oreo şi ciocolată
Desert / 15.04.2017

Ingrediente

Pentru blat
300 de grame de biscuiţi oreo
60 de grame de unt topit.

Pentru crema albă cu oreo
400 de grame de mascarpone
1 lingură cu zahăr pudră
60 de grame de ciocolată albă topită
100 de grame de biscuţi oreo fărâmiţaţi.

Pentru crema cu ciocolată
400 de grame de mascarpone
60 de grame de ciocolată neagră topită.

Mod de preparare

Biscuiţii se fărâmiţează, se amestecă cu untul şi se presează în forma pentru tort.
Pentru a prepara crema albă se freacă mascarpone ciocolata albă topită şi zahărul pudră, după care se adaugă biscuiţii oreo fărâmiţaţi. Se toarnă crema peste blat şi se lasă la frigider pentru a se întări.
Pentru crema de ciocolată se freacă bine mascarpone cu ciocolata neagră topită şi se toarnă peste stratul de cremă albă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro