Chec cu anans
Desert / 10.02.2013

Ingrediente

10 oua, 10 linguri de faina, 10 linguri de ulei,10 linguri de zahar, 10 linguri de lapte sau apa, un plic praf de copt, un compot de ananas SunFood, o lingura cacao, esenta de vanilie, un praf de sare.

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu 5 linguri de zahar pana ce devine o crema, apoi se adauga laptele, uleiul, faina, esenta si se amesteca pana la omogenizare completa. Se parat se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar ramase. Se stinge cu putina zeama de lamaie praful de copt si se rastoarna peste compozitia initiala, apoi se adauga albusurile si se amesteca foarte lent, de jos in sus pentru omogenizare.Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de pergament se toarna 90% din compozitie, iar in cei 10%se adauga lingura de cacao si se amesteca pana ce aceasta se omogenizeaza si apoi se toarna in tava in diferite modele. Ananasul se aseaza deasupra compozitiei in diferite modele, apoi tava se baga in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute pana devine aurie! Se taie si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia! Pofta buna! Merita incercata! E pur si simplu delicioasa!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro