Ingrediente
Iaurt: 1/2 cana Ulei: 1/2 cana Praf de copt: un pliculet Oua: 2 Faina: 2 cani Mazare: 300 gr. Carnaciori de casa: 100 gr. Cascaval ras: o cana, plus 50 gr pt presarat Sare si piper: dupa gust
Mod de preparare
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din nou deasupra checului si presam cu degetele astfel incat carnaciorii si cascavalul sa intre putin in compozitie. Dam tava la cuptor pentru circa o ora sau pana vedem ca se desprinde checul de tava. Taiem checul dupa ce s-a racit