Brioșe cu cacao și magiun
Desert / 02.09.2017

Ingrediente

50 de grame de unt la temperatura camerei
75 de grame de zahăr brun sau 2 linguri de magiun fără zahăr
1 ou
100 de grame de făină albă
2 lingurițe cu praf de copt
1 lingură cu cacao pudră
90 de millilitri de lapte

Mod de preparare

Cuptorul se preîncălzește la 190 de grade Celsius.
Formele pentru brioșe se ung cu puțin ulei.
Se pun într-un bol untul, zahărul sau magiunul și oul, amestecându-le puțin cu o lingură de lemn. 
Apoi se încorporează făina și se amestecă bine, înainte de a pune cacaua pudră. 
La final se adaugă laptele, iar cu o lingură se pune câte puțin din compoziție în fiecare formă pentru brioșe.
Opțional, se poate pune deasupra câte o bucățică de ciocolată neagră.
Se introduce tava la cuptorul încins și se lasă 12 minute.
Se lasă tava la răcit înainte de a scoate brioșele din formă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro