Bomboane Rafaello
Desert / 01.05.2013

Ingrediente

200 g nuca de cocos 100 g alune 150 g zahar pudra 150 g lapte praf 2 buc. foi napolitane 2 lingurite zahar vanilat 250 g unt

Mod de preparare

Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150 g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt. Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Compozitia se poate imparti: jumatate ramane alba, ornata cu ciocolata rasa, si in cealalta jumatate se poate adauga 2 linguri cacao si se orneaza cu nuca de cocos si ciocolata alba. Din compozitie se fac bilute, iar in mijlocul fiecareia se pune cate o aluna si se rostogolesc prin nuca de cocos ramasa, se rade ciocolata alba peste cele cu cacao si ciocolata neagra peste cele albe. Eu am ras si ciocolata peste ele! Se lasa o ora la rece pentru intarire. Pofta buna! Timp preparare: aprox. 1 ora.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro