Biscuiti Sfantul Valentin
Desert / 08.02.2013

Ingrediente

Pentru 36 biscuiti mari sau mai multi daca folositi forme mici: -175 g unt moale, la temperatura camerei -400 ml lapte condensat indulcit -2 oua -vanilie -225 g faina cernuta (daca untul nu contine destula grasime, sa aiba apa multa in el, s-ar putea sa va intre mai multa faina, cca. 50g) -1 plic praf de copt -putina sare

Mod de preparare

Cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Pe o suprafata presarata cu faina intindeti o foie destul de groasa. Si stantati inimioarele. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt si le introduceti la cuptor la 180gradeC, pentru 7 minute. Le scoateti pe un gratar, unde le lasati sa se raceasca. Daca nu doriti sa-i mancati simpli, puteti sa lipiti biscuiteii cu crema de ciocolata aromatizata sau cu marmelada de capsuni sau cu serbet de zmeura. Orice varianta o sa alegeti, rezultatul va fi perfect.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro